Antrasis projekto partnerių susitikimas Kluža-Napoka mieste, Rumunijoje

2018 m. sausio 14-20 dienomis projekto ERASMUS+ K2  antrasis partnerių susitikimas įvyko Rumunijoje Kluža-Napoka mieste, kuriame dalyvavo Tauralaukio progimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Daiva Menclerienė, projekto koordinatorė mokykloje anglų kalbos mokytoja Ingrida Lekstutienė, matematikos mokytoja Alma Maskolaitienė ir pradinių klasių mokytoja Lina Stasiulienė.

Susitikimo metu kartu su projekto partneriais iš Italijos, Ispanijos, Suomijos, Graikijos, Lenkijos lankėmės „Romulus Ladea“ meno mokykloje. Turėjome galimybę pabendrauti su kitų šalių mokytojais, dalyvauti pamokose ir kūrybinėse, praktinėse dirbtuvėse. Po užsiėmimų buvo lankytąsi garsiose Kluža-Napoka, Alba-lulia miestų istorinėse vietose, kur sužinojome  apie Rumunijos istoriją, kultūrą, bei tradicijas.

Trečiasis parterių susitikimas vyks š. m. balandžio mėn. Lietuvoje. Į penkias dienas truksiančius mokymus Tauralaukio progimnazijoje susirinks visų šalių-partnerių iš Italijos, Ispanijos, Suomijos, Graikijos, Rumunijos, Lenkijos mokytojų ir dviejų mokinių iš Suomijos komandos. Svečiai mokykloje lankysis pamokose, dalyvaus organizuojamoje tarptautinėje konferencijoje, lankysis Lietuvos istorinėse vietose, susipažins su Lietuvos istorija, tradicijomis ir papročiais. 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas