Erasmus+ projekto “Living with the climate change” konferencija

2021 m. balandžio 26 d. Tauralaukio progimnazijoje įvyko programos Erasmus+ projekto “Living with the climate change” konferencija. Šį kartą renginį, nuotoliniu būdu organizavo Portugalijos komanda. Konferencijoje dalyvavo 82 dalyviai iš Prancūzijos, Italijos, Portugalijos, Graikijos, Ispanijos ir Lietuvos. Prieš konferenciją kiekvienos šalies dalyviai turėjo paruošti mokslinį plakatą miško tema ir konferencijos metu, pasirinktu metodu jį pristatyti.

Tarptautinę konferenciją atidarė Portugalijos tarptautinių projekto fondo atstovė ir Portugalijos mokyklos direktorė. Vėliau kiekvienos projekto komandos atstovai pristatė savo kurtus mokslinius plakatus, dalinosi savo patirtimi ir  aptarė kaip galime prisidėti prie miškų išsaugojimo.

Džiaugiamės dalyviais iš įvairių šalių ir laukiame kito susitikimo renginio balandžio mėnesį, kurį organizuos projekto komanda iš Graikijos.

Dėkojame 5 kl. mokiniams Giedrei B., Saulei Č., Simonai A., Radvilei D, 6 kl. mokinei Augustei D., 7 kl. mokinei Dinetai K., 8 kl. mokinėms Liepa B., Tijai M. už mokslinio plakato pristatymą. Taip pat 5 kl. mokinėms už sukurtą filmą apie mišką ir visiems mokiniams, mokytojams ir mokyklos administracijai padėjusiems pasiruošti konferencijai.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas